Loading ....

YENI INKA – LUNGO'O (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

YENI INKA - LUNGO'O (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #YENIINKA #LUNGO'O #DCMUSIK Title: Lungo'O Voc : Yeni Inka Cipt : Yudanosel ...
source 

Loading ....

46 thoughts on “YENI INKA – LUNGO'O (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

  1. Orang yang tepat memberi mu kebahagiaan, Orang yang salah memberi mu pengalaman dan pembelajaran.
    Tak apa hari ini kamu ditinggalkan, percayalah esok akan datang seseorang yang akan membuat mu bahagia hingga lupa bagaimana rasanya terluka.

  2. Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

    Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

    Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

    Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

    Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

    Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

    Cover lagu pingal ngatmobilung
    Dijamin trending mas.

  3. Aku wes lilo, wes iso nompo
    Yen lungamu mergo wong liyo

    Opo iseh kelingan kowe ro aku
    Seng tau ngancani susah senengmu
    Nanging opo kenyataan
    Kowe nglarani ati iki
    Kabeh janji manismu ora ono bukti

    Aku ramekso kowe dadi jodoku
    Seng tak jaluk tulus seko atimu
    Nek pancen sliramu kuwi tulus tresno karo aku
    Ra bakal nglungani aku mergo kurangku

    Nggo ngopo aku nggondeli
    Dinggo ngopo aku nggetuni
    Jodoh lan rejeki
    Neng tangane Gusti

    Lungo'o yen pancen kowe wes ra tresno
    Timbang neng kene jebule mung kepekso
    Aku wes lilo, wes iso nompo
    Yen lungamu mergo wong liyo

    Aku ramekso kowe dadi jodoku
    Seng tak jaluk tulus seko atimu
    Nek pancen sliramu kuwi tulus tresno karo aku
    Ra bakal nglungani aku mergo kurangku

    Nggo ngopo aku nggondeli
    Dinggo ngopo aku nggetuni
    Jodoh lan rejeki
    Neng tangane Gusti

    Lungo'o yen pancen kowe wes ra tresno
    Timbang neng kene jebule mung kepekso
    Aku wes lilo, wes iso nompo
    Yen lungamu mergo wong liyo

    Lungo'o yen pancen kowe wes ra tresno
    Timbang neng kene jebule mung kepekso
    Aku wes lilo, wes iso nompo
    Yen lungamu mergo wong liyo

    Yen lungamu mergo wong liyo
    Yen lungamu mergo wong liyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Loading ....